Qui som?

L’Ideari dels Centres de l’Institut de Religioses de Sant Josep de Girona (IRSJG), proposa un model de resposta a les necessitats actuals, des de la nostra peculiar manera d’acompanyar i cuidar les persones.

El Col·legi Sagrada Família com a Centre de l'IRSJG s’identifica amb 4 valors fonamentals que formen part de tot el que fem i guien el funcionament de l’escola. Aquests valors són:

SERVEI: Cuidem a les persones, proporcionant una atenció integral, càlida i humana. Per viure millor el valor del servei, posem en pràctica les següents virtuts: justícia, lleialtat i empatia.

ACOLLIDA: Rebem i acompanyem amb calidesa i proximitat. Per viure millor el valor de l'acollida, posem en pràctica les següents virtuts: empatia, compromís, constància i entusiasme.

RESPECTE: Valorem la persona, reconeixent la seva dignitat i tractant-la amb consideració. Per viure millor el valor del respecte, posem en pràctica les següents virtuts: coherència i prudència.

HUMILITAT: Som persones assequibles, honestes i bondadoses. Per viure millor el valor de la humilitat, posem en pràctica les següents virtuts: senzillesa, honestedat i generositat.

Posem a la vostra disposició la Declaració de Valors dels Centres de l'IRSJG, on hi trobareu les accions i actituds que els professionals del Col·legi desenvolupem en el nostre treball diari, sota el lema "Servir i vetllar" de la Fundadora Maria Gay Tibau.

Coneix l'OBRA SOCIAL de l'Institut de Religioses de San José de Gerona

Aquesta es desenvolupa principalment a Àfrica i Amèrica Llatina, en àrees empobrides i, sovint, en situació de conflicte, en què l’accés a la sanitat bàsica, a l’educació o a les cures dignes en la vellesa és molt difícil.